Bruidstaarten

Bruidstaarten, onze specialiteit

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk een bruidstaart. Bij Bakkerij van Doorn hebben we de afgelopen jaren talloze bruidstaarten gemaakt. We maken bruidstaarten op maat, precies volgens uw wensen. De bruidstaart wordt een bekroning op uw huwelijksfeest. Eentje waarvan elke gast mag proeven!

Alle vormen, maten, kleuren en stijlen
Uw bruiloft is uw dag, niet die van ons. Hetzelfde geldt voor de bruidstaart en daarom maken we alles volgens uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het maken van bruidstaarten is eigenlijk alles mogelijk. Heeft u een goed idee? Neem dan contact met ons op voor een afspraak om uw ideeën door te spreken.

We regelen alles voor u
Met uw aanstaande bruiloft heeft u heel wat aan uw hoofd. Er moeten veel zaken geregeld worden en daar is de bruidstaart er slechts één van. Afgezien van het maken van uw bruidstaart, zorgen we ook voor alles wat erbij komt kijken. Dat betekent dat we contact onderhouden met uw trouwlocatie en we komen vanzelfsprekend de bruidstaart bezorgen.

Een bruidstaart is niet zomaar een taart
Zo’n bruidstaart op maat, daaraan beginnen we niet zomaar. Voor we de taart gaan maken, hebben we uitgebreid met u om tafel gezeten. Het begint met ideeën en een proeverij. Om de taart van uw dromen te maken, bereiden we alles goed voor. Hier leest u welke stappen we (samen met u) nemen om tot een prachtige bruidstaart te komen.


 

We hebben een speciale ruimte voor het proeven van bruidstaarten

1. Intake

Voor u bij ons langskomt voor een proeverij krijgt u een beetje huiswerk via de e-mail. We geven u een heleboel voorbeelden van typen bruidstaarten, smaken en meer. Hiermee kunt u alvast ideeën op doen. Met behulp van uw keuzes en zaken als de uitnodiging en het boeket kunnen we de bruidstaart van uw dromen maken.


U krijgt de 5 populairste smaken te proeven

2. Proeverij

We hebben een speciale ruimte voor het proeven van bruidstaarten. Op basis van uw voorkeuren krijgt u de 5 populairste smaken te proeven, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie. U krijgt veel foto’s en dummy bruidstaarten te zien. We bespreken uw wensen en maken een schets van de uiteindelijke bruidstaart.


De dag van uw bruiloft

3. De dag van uw bruiloft

Op de dag dat u gaat trouwen beginnen we om 2 uur ’s nachts aan uw bruidstaart. U wilt natuurlijk een verse bruidstaart. Daarom laten we niets aan het toeval over.


De eerste stap is het bakken van het kapsel of biscuit

4. Het kapsel of biscuit

De eerste stap is het bakken van het kapsel of biscuit. Dit moet lekker luchtig en mals zijn. Vanzelfsprekend gebruiken we hoogwaardige grondstoffen om tot het beste resultaat te komen.


Vullen en maskeren

5. Vullen en maskeren

Nu gaan we de vulling die u heeft uitgekozen aanbrengen op het kapsel. Ook wordt de bruidstaart gemaskeerd. Met een glaceermes brengen we een strakke laag slagroom of crème aan.


Afwerking

6. Afwerking

Vervolgens gaan we de bruidstaart bekleden met een heel dun laagje rolfondant. Dit laagje is vooral niet te dik. Het gaat immers om de smaak van de taart, de rolfondant moet niet overheersen. Rolfondant kunnen we in bijna alle kleuren maken.


Finishing Touch

7. Finishing touch

We kunnen uw bruidstaart bijvoorbeeld afwerken met een patroon in de rolfondant. Ook kiezen veel bruidsparen voor handgemaakte suikerbloemen of chocoladegarnering. De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben veel voorbeelden voor u.


Trouwlocatie

8. Bezorgen

We bezorgen uw bruidstaart zelf op de trouwlocatie. Natuurlijk doen we dat met de grootste zorg, want de taart moet er perfect uitzien. Wij regelen met uw trouwlocatie dat we terecht kunnen voor de bezorging.

 


Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze bruidstaarten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.